ook voor visagie

Wimper-Extensions

Iedereen wil lange en volle wimpers. Iedere ochtend is het weer een strijd om je wimpers zo lang en zo vol mogelijk te krijgen met je mascara en wimperkrultang. Het kan heel frustrerend werken als dit na een lange tijd niet wil lukken. Daar is nu een oplossing voor: Wimper-Extensions. Het werkt hetzelfde als hairextensions, alleen nu speciaal uitgerust voor je wimpers en je hoeft geen mascara meer te gebruiken. De voordelen van een one by one techniek Wimper-Extensions is dat deze er zeer natuurlijk uitzien. Ze blijven lang zitten, 6 tot 8 weken. Make-up is niet meer nodig en bespaar ‘s-ochtends tijd.

Opvullen van Wimper-Extensions

Aangezien elke dag wel een wimper uitvalt van nature is het op den duur nodig om de Wimper-Extensions weer op te vullen. Het varieert per persoon hoe snel dat moet gebeuren.

De een raakt meer wimpers kwijt dan de ander. Wimpers groeien continu weer aan waardoor er weer nieuwe wimpers ontstaan welke voorzien kunnen worden van nieuwe Wimper-Extensions.

Gemiddeld worden Wimper-Extensions na 3 tot 4 weken opgevuld. Wil je de maximale look behouden dan kun je het ook na 1 of 2 weken laten opvullen.

Wat kun je met Wimper-Extensions wel en niet

In principe kun je alles met je Wimper-Extensions. Je kunt er gewoon mee douchen, zwemmen, een keertje een sauna pakken, etc. Te vaak zwemmen (onder water) of een sauna kan wel tot gevolg hebben dat de Wimper-Extensions iets sneller los laten. Wimper-Extensions die net zijn aangebracht mogen enkele uren daarna niet nat worden. De lijm is mogelijk nog niet volledig uitgehard. Probeer de eerste 2 dagen, na het laten zetten van Wimper-Extensions, bij het douchen de wimper niet nat te laten worden. Dit voorkomt onnodige wimper uitval.

Een wimperkrultang wordt afgeraden te gebruiken bij Wimper-Extensions.

Gezicht en make-up reinigen

Pas op met reinigingsproducten op oliebasis. Dit kan er voor zorgen dat de lijm wordt aangetast die gebruikt is bij het zetten van de Wimper-Extensions. Kijk ten alle tijden op de verpakking van het reinigingsproduct.

Daarnaast is het af te raden om in de ogen te wrijven. Hierdoor kunnen eigen wimpers uitvallen waaraan Wimper-Extensions zitten vastglijmd.

Wimper-Extensions verwijderen

Wimper-Extensions kunnen het best worden verwijderd door een specialist om ervoor te zorgen dat de eigen wimperhaartjes blijven zitten. De lijm moet met een speciale vloeistof worden los geweekt van de eigen wimper.

mooie-wimpers-voor-en-na