ook voor visagie

Werking Energetix magneet sieraden

powerhart

Energetix biedt veel meer dan alleen mooie en exclusieve sieraden.

Op deze website laten wij u graag kennis maken met een unieke en bijzondere lijn sieraden waarin speciaal geprepareerde magneten zijn verwerkt die een positieve bijdrage kunnen leveren voor uw gezondheid.

De fraai geprijsde sieraden van Energetix zijn vervaardigd van roestvrij staal (Stainless Steel) en daarbij zeer fraai afgewerkt met o.a. Swarovski kristallen, Zirkonia, Amethist en 18 karaat goud en Rhodium.

Energetix is sinds de start in 2002 uitgegroeid tot een wereldwijde leverancier van magneetsieraden. De sieraden hebben een stijlvolle uitstraling voor iedereen en zijn onderverdeeld in een aantal categorieën, te weten; Symbolic, Classic, Basic, Ralf Bauer inspiration, Power, Sports, Character, Chevron en Young Star.

Een geweldige combinatie van kwalitatieve materialen met daarbij het gebruik van voor dat beetje extra energie wat ons lichaam zo goed kan gebruiken. De sieraden bevatten 1 of 2 neodymium magneten met elk een magnetische werking van 1200 Gauss (0,12 Tesla) per stuk. De noorpool zijde van de magneet wijst hierbij naar het lichaam. Neodymium magneten verliezen slechts 1% kracht per 100 jaar.

Door de kracht van deze slechts kleine magneten zijn we in staat moderne design sieraden te maken, elegant, modern en zelfs “schitterend”.
Op deze manier is de toepassing van magneet therapie gecombineerd met een geweldige lijn aan design sieraden voor miljoenen mensen de reden om Energetix sieraden te dragen en waarderen.

Energetix werking is dankzij de Neodymium magneten in deze exclusieve collectie. De sieraden hebben een bijzondere werking voor het welzijn van mens en dier. De magneetkracht in onze sieraden en accessoires worden uitgedrukt in Tesla. De magneetkracht is verschillend in de sieraden, echter de meeste hebben een kracht van 0,12 Tesla. Dit is voor een algehele welzijnswerking voldoende.
Mocht de magneet echter worden ingezet voor pijnbestrijding, wat ook veelvuldig wordt gedaan, dan is het magneethart hier ideaal voor te gebruiken. Wereldwijd worden onze sieraden niet alleen gedragen vanwege het exclusieve design maar dus ook dankzij de positieve werking op het menselijk lichaam.