ook voor visagie

Wenkbrauw-Extensions

before-and-after wenkbrauwextensions

Wat zijn wenkbrauw-extensions?

wenkbrauw-extensions, oftewel semi-permanente wenkbrauwen, zijn een verlengings- en verdikkingsmethode voor de wenkbrauwen.

wenkbrauw-extensions werkt hetzelfde als wimperextensions: individuele synthetische haartjes worden één voor één bevestigd aan uw eigen wenkbrauwhaartjes of op de huid. Het plaatsen van de haartjes zorgt ervoor dat de wenkbrauwen de juiste vorm krijgen en voller worden. Het is zelfs mogelijk om eventuele littekens rondom uw wenkbrauwen te camoufleren. Afhankelijk van de gewenste look kunnen de wenkbrauw-extensions heel subtiel geplaatst worden of juist heel vol. En door gebruik te maken van de juiste kleur zorgt het geheel voor een prachtige, natuurlijke look.

* Synthetische haartjes

* Verschillende kleuren voor verschillende huidtinten en haarkleuren

* Maken wenkbrauwen voller

* In de juiste vorm en kleur van uw wenkbrauwen

* Voor een prachtige, natuurlijke look

Hoe lang blijven de wenkbrauw-extensions zitten?

De wenkbrauw-extensions zullen maximaal 1-3 weken blijven zitten, afhankelijk van je levensstijl, haar- en huidtype en overige factoren. We raden dan ook aan om de wenkbrauwen na uiterlijk 2 weken op te vullen voor een Perfecte look.

Verzorging wenkbrauw-extensions

Gedurende 24 uur na de behandeling de wenkbrauwen niet nat maken.

Trek niet aan uw wenkbrauwen.

Gebruik liever geen make-up over de wenkbrauwen.

Verwijderen van wenkbrauw-extensions

Wenkbrauw-extensions worden verwijderd door een speciale gel remover die de lijm losweekt. Op geen enkele andere manier kunnen wenkbrauw-extensions verwijderd worden. Dit kan ook alleen worden gedaan door een browstylist.