ook voor visagie

Wat is visagie?

Visagie is het vakgebied dat zich bezighoudt met het accentueren van de sterke kanten van een gezicht en het camoufleren of corrigeren van de minder sterke kanten. De specifieke vakkennis van een visagist(e) richt zicht vooral op de diverse huidtypen en de kleuren van de huid met de daarbij behorende make-up. Met visagie wordt de innerlijke schoonheid naar voren gebrachte n zo krijg je meer zelfvertrouwen.

Waarom visagie?smokey eye paars

Bij visagie wordt er niet zo als veelmensen denken, altijd en dikke laag aangebracht. Vaak wordt er heel subtiel gewerkt om de persoon er net wat beter uit te laten zien. Een goede visagist(e) weet bepaalde effecten te creƫren die een positieve bijdrage leveren aan het totaalbeeld. Vaak verzorgt de visagist(e) ook de haarstyling.

 

Dagmake-updag make up

Make-up voor overdag

Een mooie make-up voor overdag, die er stralen uit zal zien bij daglicht. Dit kan een natuurlijke make-up zijn of juist een make-up met iets meer kleur zijn.

Bruidsmake-up

De belangrijkste dag van je levenbruidsmake up

Het is de belangrijkste dag van je leven. Je wilt er op je mooist uitzien. Niet alleen de jurk, sieraden en het kapsel zijn daarbij belangrijk. Een bruidsmake-up maakt het plaatje compleet.
Zes tot twee weken voor de trouwdag vindt er een proefmake-up plaats. Tijdens de proefmake-up bepalen we hoe de bruidsmake-up eruit komt te zien.
Ook voor de gasten, zoals moeder of zussen is het mogelijk op de trouwdag opgemaakt te worden.

Avond & Gelegenheden

Make-up aangepast aan uw wensavond

Een prachtige make-up voor bijvoorbeeld een feestje, gala, fotoshoot of speciale gelegenheid. De make-up zal worden aangepast aan uw wensen. Ook is het mogelijk om kunstwimpers te laten aanbrengen voor een oogverblindend effect.