ook voor visagie

Energetix magneet therapie

Energetix

• om het welzijn te verbeteren
• om pijn te verlichten
• om stress te verminderen
• om energie te verhogen
• om depressie te verminderen

Het magneethart of de magneetstrip van Energetix is een bijzondere accessoire met een nog meer bijzondere werking.
Het magneethart en magneetstrip kunnen op iedere plek op het lichaam worden gedragen ter ondersteuning van deze locatie.
Denk hierbij bijvoorbeeld aan ontstekingen, blauwe plekken, insectenbeten, darm- en maagklachten, gewrichts- of spierklachten, enz.
Daarnaast werken de magneethart en strip ook ter preventie. Dus wanneer u inspanning moet leveren kan dit preventief een ondersteuning bieden en verlichting geven.

Werking: Energetix sieraden hebben een sterkte van 1200 Gauss en een dieptewerking van ongeveer 8 cm, het magneethart daartegen heeft een sterkte van 2200 Gauss en een dieptewerking van ca. 12 cm. Door de magneetkracht kan de doorbloeding verbeteren en het zelf genezend vermogen van het lichaam positief beïnvloed worden. Afvalstoffen kunnen makkelijker worden afgevoerd en spanningen in spieren kunnen sneller afnemen. Wonden, botbreuken en verstuikingen (sportblessures) kunnen sneller genezen. De werking zal voor elke persoon anders zijn. Het hart en de strip kunnen “daar waar het pijn doet” geplaatst worden.